9 Ağustos 2014 Cumartesi

"O seni seviyor!"


Hikaye bu ya Cemil Karabağ yerinde duramayan, konuşkan, iddialı, çapkın bir satranç ustasıdır. Belli bir dönem İstanbul Satranç Derneği'nde de oynar Cemil Karabağ. Pek çok diğerleri gibi dernekte yatar kalkar adeta. Zaten İstanbul Satranç Derneği'nde yetişen oyuncular ancak belli yerlere gelebilmektedir.

Karabağ ile ilgili çok hikaye vardır. Artık avanslı oyunlar mı dersiniz, yaptığı şakalar mı.. Veya tırnaklarını oyun esnasında köküne kadar yemesi mi? Ayrıca oyun esnasında bazı oyuncuların yaptığı gibi titremesi de akıllarda kalanlardan.

Ne var ki onun ilginç hikayeleri pek çok zaman kadın peşinde koşmaktan çıkmaktadır. Bir defasında TSF kısıtlı imkanlarla yurt dışına gençler turnuvasına gönderir. 20-30 yıl önce yurt dışında oynamak gerçekten zor iştir.

Karabağ orada misafir bir ailenin yanında kalır. Ve kısa bir süre sonra ailenin genç kızına asılmaya başlar. Kız da ona ilgi gösterince işler ciddileşir. Yalnız ufak bir pürüz vardır çünkü kızın bir de erkek arkadaşı vardır. Karabağ bu durumu biliyor mu belli değil ama bilse de kendini frenleyeceğini kesinlikle zannetmeyiz.

Erkek arkadaş, sevgilisinin ihanetini öğrenince çok kızar ve topladığı diğer azılı arkadaşlarıyla Cemil Karabağ'ı kovalamaya başlar. Nasıl olduysa Karabağ ve kız ormanın içinde bir yerdedir ve evleri kuşatılır. Karabağ için okkalı bir dayak gözükmektedir.

Karabağ kıza bir veda öpücüğü kondurur ve "Ben dışarıya çıkıyorum, merak etme" der. Dışarı da çıkar. Kızgın kalabalık dayak için hazırken Karabağ kızın sevgilisine gider ve kulağına birşey fısıldar.

Sonrasında erkek sevgili Karabağ'a yol verir. Dayak yemeden kurtulmuş olur.

Kulağa söylenen o tılsımlı söz şuymuş: "O seni seviyor!"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder